Sneakerness Amsterdam: Het aftellen is begonnen

Written by  //  12/08/2011  //  Events  //  No comments

2011AMS Plakat 1000x1414px 564x797 Sneakerness Amsterdam: Het aftellen is begonnen

Sneakerness Amsterdam komt langzaam dichterbij. Over twee weken landt het grootste sneakerevent van Europa op het Amsterdamse Westergasterrein. Benieuwd wat je precies kunt verwachten? Wij zetten het een en ander voor je op een rij.

Sneakerness Amsterdam vindt plaats op 27 augustus in de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam West. Sneakerness brengt sneakerliefhebbers vanuit heel Europa bij elkaar. De locatie staat vol met sellers, zowel particulieren als winkels (oa 8cht en No Boys Allowed). Daarnaast presenteren ook merken hun nieuwe collecties tijdens Sneakerness. En ook wij hebben een tafel met een speciale verrassing, maar daar hoor je later meer over.

Om 12:00 uur gaan de deuren open en kun je kopen, verkopen, zien, gezien worden en socializen. DJ’s Lovesupreme, Mark Hype, Blue en Miss Samidi zorgen tijdens het event voor de muzikale omlijsting. Verder worden er live sneakers gecustomized en er is een expo met sneakerschilderijen.

Als om 19:00 uur de deuren van de Zuiveringshal sluiten is Sneakerness nog niet ten einde. In het op hetzelfde terrein gelegen Toko MC begint dan meteen de Beat BBQ. DJ’s Full Crate en FS Green draaien tijdens dit BBQ event een selectie aan lekkere muziek terwijl het vlees op de grill wordt gelegd. Met je entreebewijs krijg je trouwens een speciale BBQ aanbieding.

Vervolgens heb je tijd om je net opgepikte sneakers op te bergen en even uit te rusten want om 22:30 gaat de afterparty los. Naast Amsterdamse DJ’s SP en Vic CrezĂ©e en host Lentini staat namelijk DJ Clark Kent op het podium. De New Yorkse producer, DJ en sneakerhead zal tot in de late uurtjes hiphop classics door de speakers van het MC Theater laten knallen.

Een vol programma dus en volgens ons de perfecte manier om je zomer af te sluiten.

Sneakerness Amsterdam
Zuiveringshal, Westergasterrein
Pazzanistraat 37
1014DA, Amsterdam

BeatBBQ/Afterparty
Toko MC, Westergasterrein
Polonceaukade 5
1014DA Amsterdam

Entree Sneakerness: 3 euro
Entree afterparty: 13 euro
Sneakerness/afterparty combo deal: 15 euro