Sneakerness Amsterdam 2012

Written by  //  15/08/2012  //  Events, Features  //  No comments

Sneakerness Amsterdam 2012 is a wrap! Sneakerliefhebbers uit heel Europa trokken afgelopen zaterdag naar het Westergasterrein in Amsterdam voor een hal vol schoenen en gezelligheid. De Zuiveringshal was, net als een jaar eerder, weer volgezet met tafels, stands en een DJ booth en ruim voor openingstijd stonden de vroege vogels al voor de deur te wachten. Het was de tweede editie van het Europese sneakerevent en na de succesvolle eerste aflevering waren er toch wel hooggespannen verwachtingen van deze nieuwe editie.

Binnen waren de usual suspects uiteraard aanwezig, KangaROOS, Supra en automerk Mini hadden stands maar de meeste aandacht ging uiteraard uit naar de verschillende shops en privé verkopers die de stands vol hadden gezet met verkoopwaar. Onder andere Acht, Again.st en Overkill waren aanwezig, en ook de verkopers bleken een goede mix tussen lokale en internationale sellers. Toch was de hal minder goed gevuld dan in 2011 en vroegen vooral de buitenlandse verkopers met regelmatig nogal pittige prijzen voor hun schoenen. Toch vertrokken nog aardig wat bezoekers met nieuwe schoenen naar huis, van vintage steals tot dure hypeschoenen.

De Lacebag photo booth was uiteraard ook weer een aanwezig, en verlootte dit jaar een FreshCotton waardebon twv €500,- Als je op de foto bent geweest en je nummer nog niet door hebt geregistreerd, doe dit dan nu op de Lacebag Photo Booth pagina. Op Facebook vind je alle photo booth en sfeerfoto’s.

sneakerness amsterdam 2012 links 1 564x145 Sneakerness Amsterdam 2012

sneakerness amsterdam 2012 links 2 564x145 Sneakerness Amsterdam 2012

sneakerness amsterdam 2012 links 3 564x145 Sneakerness Amsterdam 2012