Lacebag Trakteert, dag 27: Sole Tech

Written by  //  26/04/2011  //  Contest  //  No comments

De laaste woensdag windag van Lacebag trakteert maar we knallen eruit met dikke prijzen van Sole Tech!

Sole Technology, of in het kort Sole Tech, is ontstaan vanuit het skateboarden. Oprichter Pierre André Senizergues, freestyle skateboarder, reed eind jaren 80 voor het Franse etnies. Hij ontving als tweede skater ooit een pro model (de eerste was ook op etnies, namelijk Natas Kaupas) en na zijn skatecarrière trok hij naar de VS om daar etnies te distribueren onder de naam etnies USA. Uiteindelijk begon etnies USA ook met het ontwerpen van schoenen en het bouwen van een team, en zo het veroveren van de Amerikaanse skatemarkt. Uiteindelijke start Senizergues nog drie skateschoenenmerken: éS, Emerica en Sheep, waarvan de laatste speciaal voor de veganistische markt bedoelt was. Ook startte hij 32, een merk wat zich snowboard boots produceert. Terwijl Emerica en éS zich puur op de skatemarkt blijven richten breidt etnies uit naar surf, BMX en MTX. Samen met Emerica skater Andrew Reynolds start Sole Tech de kledinglijn Altamont. Uniek is Sole Tech’s eigen onderzoeks lab waarin schoenen en technieken worden getest op hun performance op skategebied.

DSC 7740 564x377 Lacebag Trakteert, dag 27: Sole Tech

DSC 7748 564x377 Lacebag Trakteert, dag 27: Sole Tech

DSC 7739 564x377 Lacebag Trakteert, dag 27: Sole Tech

We mogen flink uitdelen van Sole Tech en haar merken. Om iedereen te bedienen maak je op verschillende netwerken kans op bepaalde prijzen.

Twitter

Op de Lacebag Twitter (@lacebag) maak je vandaag kans op een t-shirt van Altamont of Emerica. Houd de Twitter de hele dag in de gaten om te zien vanaf wanneer je kans maakt.

Facebook

Op de Lacebag Facebook maak je kans op een Altamont flannel of een éS jacket. Net als bij Twitter geldt: Houd gedurende de dag de Facebook pagina in de gaten om jouw kans niet te missen.

Forum

En natuurlijk vergeten wij onze trouwe forum bezoekers niet. Daarom maken zij kans op een paar Emerica Reynolds Cruisers, etnies x Clerks Jameson 2′s of éS Edward. Check het forum hiervoor.

Altamont: WebFacebook
Emerica: WebFacebook
éS: Web- Facebook
etnies: WebFacebook